Miért varrasd a menyasszonyi ruhádat?

20200205_091153

TIPPEK MENYASSZONYOKNAK

Megkérik a kezed. Igent mondasz. Első gondolataid: milyen lesz a menyasszonyi ruhám???? Kölcsönözzek? Vagy varrassak? Bújod a netet inspirációt keresve, de nem is tudod, mi állna Neked a legjobban.

Kismillió átböngészett menyasszonyi ruha után sem találtad meg pontosan azt a ruhát, amit kerestél. Egy-egy apró részlet mindig hiányzott, vagy éppen túl sok volt. Legszívesebben 3-4 ruhából gyúrnád össze az Igazit.

Nem ritka ennek ez ellenkezője sem: pontosan tudod, milyen ruhát szeretnél, de sehol nem leled.

Érdeklődsz fórumokon, barátaidtól, hogy Ők mit javasolnak, vagy hogyan
döntöttek…

Ismerős helyzet? Hadd segítsek!

Összefoglaltam, hogy az egyedi tervezésű menyasszonyi ruha varratása
miért a legtökéletesebb megoldás számodra. Íme néhány támpont, miért is válaszd
a Lautner Designt:

  1. Csak Rád szánjuk az időt, úgy alakítjuk a napot, hogy soha ne kelljen várnod. Akkor találkozunk, amikor számodra a legjobb és biztos lehetsz benne, hogy soha nem kell más menyasszonyokkal versengened a figyelemért.
  2. A Neked varrt álomruha nem fog szembejönni veled sehol, pont ilyen senkinek sem lesz. Nem más menyasszonyok által korábban már hordott ruhát viselsz majd a Nagy Napodon.
  3. Együtt álmodjuk meg azt a menyasszonyi ruhát, amire mindig is vágytál. A tökéletes külső mellett pedig az olyan láthatatlan, ám nagyon fontos részletekre is figyelni fogunk, mint például, hogy ne taposd a ruha alját és ne akadjon a cipődbe, ne csússzon le sehol és még sok apróság annak érdekében, hogy a szépség ne menjen a kényelem rovására. Esteleg Te se vagy konfekció méret, mint ahogyan a legtöbben? Bizonyára hétköznapokra is nehezen találsz tökéletesen passzoló ruhát, nincs ez másként a menyasszonyi ruhák esetén sem. Szeretnéd, ha a ruhád ott emelne ki, ahol a legelőnyösebb és ott formálna, karcsúsítana, ahol kell? Biztos lehetsz benne, hogy minden csipke, gyöngy, strassz, gomb és cérnaszál a helyén lesz és úgy fog állni rajtad a ruha, ahogy az elképzeléseidben.
  4. Nem kell kölcsönzőtől kölcsönzőig járnod, hogy megtaláld a majdnem igazi ruhád. Addig alakítjuk a terveket, amíg azt nem érzed, hogy MEGVAN!
  5. Lehet, hogy nem azonnali az eredmény, mint a kölcsönzés esetén, de hidd el, megéri várni, és addig őrizheted és nézegetheted nosztalgiázva, amíg máshogy nem döntesz.

És Te, miért döntenél úgy, hogy egyedi tervezésű menyasszonyi ruhát varratsz? Neked mi a legfontosabb szempont?


Comments are closed.